ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

 
AGRIMASTER ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ 
Μηχανουργείο - Γεωργικά Μηχανήματα Κεφαλοχώρι Ημαθίας 

Η επιχείρησή μας “AGRIMASTER ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ” η οποία βρίσκεται στην Ημαθία και πιό συγκεκριμένα στο Κεφαλοχώρι, αποτελεί μια οικογενειακή επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται από το 1979 με μεταλλικές κατασκευές, γεωργικά μηχανήματα καθώς και με το service γρωργικών μηχανημάτων, προσφέροντας ποιοτικά και οικονομικά προϊόντα. 

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας, το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, με αγάπη και μεράκι, κατασκευάζει και σας προσφέρει μηχανήματα για κάθε γεωργική ανάγκη.

Πιο συγκεκριμένα κατασκευάζουμε καταστροφείς, σπαστήρες, πλατφόρμες, καρότσες, καλλιεργητές, χορτοκοπτικά, κλαδευτικά, ισοπεδωτές, παντός τύπου σιδηροκατασκευές για γεωργικά μηχανήματα καθώς και γεωργικά εξαρτήματα για τρακτέρ.
 

 


ΠΟΙΟΤΗΤΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

Όλες οι κατασκευές μας ξεχωρίζουν για την άριστη ποιότητα, την χρήση υλικών υψηλής ποιότητας, αλλά και την εργονομία και την ευκολία που προσφέρουν σε κάθε αγρότη.

Η δημιουργικότητα, το μεράκι και ο επαγγελματισμός που μας διακατέχουν, καθιέρωσαν την επιχείρησή μας στον γεωργικό κλάδο της περιοχής και στη συνέχεια σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Αξιοποιώντας την πολυετή μας πείρα στην επαφή μας με τους αγρότες και τις ανάγκες τους, έχουμε κατακτήσει την εμπιστοσύνη τους. Η ποιότητα των υλικών σε συνδυασμό με τις ανταγωνιστικότερες τιμές μας αποτελούν τη βάση των προτεραιοτήτων που έχουμε θέσει και είναι μερικοί από τους λόγους για τους οποίους μας εμπιστεύονται και μας προτείνουν.

 


 

Από την πρώτη στιγμή μέχρι και σήμερα δε σταματάμε να ενημερωνόμαστε, να βελτιωνόμαστε και να αναβαθμίζουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας κάνοντας τα άξια των αναγκών και των απαιτήσεων που έχουν κληθεί να ικανοποιήσουν.
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ή περάστε από τις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας στο Κεφαλοχώρι για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική κατασκευή.